Babacan Premium Türkleri hedef alıyor

Düzenleyen:
Babacan Premium Türkleri hedef alıyor

Ekonomi Haberleri

Babacan Holding, Esenyurt ilçesinde 7 bloktan oluşan 1.216 konutluk projesi Babacan Premium’u satışa çıkardı

Son 7 yılda İstanbul Esenyurt bölgesine 1 milyar TL’nin üzerinde yatırım yapan Babacan Holding’in yeni projesi Babacan Premium tanıtıldı. Yatırım miktarı 400 milyon TL olan, 1.216 konut ile 102 ticari üniteden oluşan proje, lansmana özel yüzde 15 indirim ve yüzde 15 peşinat imkânıyla satışa çıktı. Eylül ayında inşasına başlanan 1+1, 2+1, 3+1 düz ve loft dairelerden oluşan projenin 1. etabının 2018 yılı Haziran ayında, 2. etabının ise 30 Aralık 2018’te teslim edilmesi planlanıyor. Metrekare fiyatları 2.800 TL’den başlayan ve KDV oranı yüzde 1 olan Babacan Premium, AVM ünitesiyle 7 bloktan oluşuyor.
Düzenlenen toplantıda konuşan Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, “2002’de çıktığımız yolda 40’a yakın proje yaptık. Babacan Premium ile Esenyurt bölgesindeki proje sayımızı 6’ya çıkarıyoruz. 45 milyon dolar ödeyerek 2015 yılı başında satın aldığımız arazide Babacan Premium karma projemizi gerçekleştiriyoruz. 2016 yılında Küçükçekmece E-5 üzerinde ve Gaziantep’te iki yeni projemizi daha hayata geçireceğiz. Kentsel dönüşüm kapsamında İstanbul’daki fırsatları değerlendireceğiz” dedi.
Projenin yüzde 20-22’lik kısmının satıldığını belirten Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan da, hedef kitlelerinin yerli müşteri olduğunu söyledi. Projedeki 5 bloğu yerli müşteriye ayırdıklarını ifade eden Babacan, “Bölgede yabancı yatırımcı artınca fiyatlar yükseldi ve yerli müşteri kaçtı. Bu nedenle projeyi yerliye satmayı düşünüyoruz” dedi. Mehmet Babacan, bu bölgede yapılan 5 projelerinin yatırımcılarına yüzde 80 ile yüzde 110 arası prim sağladığını ifade etti.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...