Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Arda turizmi

Düzenleyen:
Arda  turizmi

Ekonomi Haberleri

Türk futbolcu Arda Turan... Şimdiye kadar yurt dışında oynayan en başarılı sporculardan biri.

Arda’nın başarısı sadece oynadığı takımla sınırlı da değil üstelik. Bir taraftan Türkiye’nin gönüllü elçiliğini yapan futbolcu, diğer yandan peş peşe birçok reklam filminde oynuyor, sponsorluklara imza atıyor. Ünlü futbolcu şimdi de Türkiye’den İspanya’ya bir turizm hareketine sebep oldu. Turizmciler, Türkiye’den ayda ortalama 400 kişinin Arda’yı izlemek için Barcelona’ya gittiğini söyledi.
Tur Operatörleri Platformu Sözcüsü Cem Polatoğlu, tur şirketlerinin Arda Turan’ın FC Barcelona’ya transferinin ardından kente turlar düzenlemeye başladığını söyledi. Polatoğlu, “Türkiye’den 10 tur operatörü düzenli bir şekilde Barcelona’nın iç saha maçlarına tur programları satıyor. Arda, kulübünde düzenli forma şansı bulunca, her maça Türkiye’den yaklaşık 200 kişi gidiyor. Barcelona’nın her ay sahasında iki maç yaptığını düşünürsek Türkiye’den ayda ortalama 400 kişinin Arda Turan’ı Camp Nou’ya canlı izlemeye gittiğini söyleyebilirim” dedi.
  2 günlük tur 295 avro
Turlara katılanların, Arda Turan’ın yanı sıra Messi, Neymar ve Suarez gibi yıldızları da izlemek istediğine işaret eden Polatoğlu, 2 gecelik tur paketlerinin 295 avrodan başladığını, uçak bileti, şehir turu ve konaklamanın pakete dahil olup, maç bileti fiyatlarının hariç tutulduğunu söyledi. Maç bileti fiyatları da 65 avrodan başlıyor. Nisan ayında oynanacak olan ve ‘El Clasico’ olarak bilinen Barcelona-Real Madrid derbisi için düzenlenecek turlara rekor sayıda Türk futbolseverin ilgi göstermesi bekleniyor. 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...