150 bin tır şoförü havalanacak

Düzenleyen:
150 bin tır şoförü havalanacak

Ekonomi Haberleri

U.N. Ro-Ro İşletmeleri A.Ş; Ro-Ro gemileri ile taşıdığı tırların şoförlerine daha kolay ulaşım sağlanması adına Türk Hava Yolları (THY) ile 2015 yılında Marsilya uçuşlarında başlayan mevcut işbirliği, 2018 yılına kadar uzatıldı.

U.N. Ro-Ro İşletmeleri A.Ş; Ro-Ro gemileri ile taşıdığı tırların şoförlerine daha kolay ulaşım sağlanması adına Türk Hava Yolları (THY) ile 2015 yılında Marsilya uçuşlarında başlayan mevcut işbirliği, 2018 yılına kadar uzatıldı. Anlaşma kapsamında ilk yılda 50 bin tır şoförü limanlara THY ile uçacak. İş birliğinin kapsamı genişletilerek, Trieste’ye giden İtalya Ro-Ro hatlarına servis vermek için Venedik ve Ljubljana uçuşları da 3 yıl süreli olarak toplam 100 bin yolcuyu taşıyacak şekilde planlandı. U.N. Ro-Ro’nun toplam 150 bin müşterisi THY ile uçacak. U.N. Ro-Ro CEO’su Sedat Gümüşoğlu, “Taşıdığımız tırların sürücülerinin konforlu ulaşımı adına THY ile gerçekleştirdiğimiz anlaşmadan dolayı çok mutluyuz. Özellikle Fransa’ya sefer sayısının çok fazla olması, operasyonel esneklikler ve Marsilya’ya uçuşlarının bulunması THY’nin ilk aşamada tarafımızca tercih edilmesinde önemli oldu” dedi.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...