Avrupa Konutları Başakşehir’de

Düzenleyen:
Avrupa Konutları Başakşehir’de

Ekonomi Haberleri

Daire fiyatlarının 580 bin TL’den başladığı Avrupa Konutları Başakşehir; 3. köprü ve 3. havalimanı gibi büyük yatırımlarının göbeğinde konumlanıyor

Artaş İnşaat, Avrupa Konutları markalı bir projesini daha Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul’un planlı gelişen noktalarından Başakşehir’de hayata geçiriyor. Avrupa Konutları Başakşehir’de 941 daire ve 27 ticari ünite bulunuyor. Projede daire fiyatları 580 bin TL’den başlıyor. Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, "Başakşehir İstanbul’un yeni yüzü. 3. havalimanı, bölgenin en büyük şehir hastanesi, dev şehir parkı, güzergâh üzerinde yer alan 3. köprü, çevre bağlantı yolları, metro hizmetleri projemizin konumlandığı bölgede. Projeyi 13 ayda bitirmeyi, insanlarımızı kısa ürede ev sahibi yapmak istiyoruz" dedi. Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum ise, bölgede devlet yatırımlarının yoğunlaştığını belirterek; şunları söyledi: "2009’dan itibaren İstanbul’da kuzeye doğru büyüme başladı. Emlak Konut GYO olarak Başakşehir’e 2013’te geldik ve 10 binin üzerinde bağımsız birimin altına imza attık. Burada konut rakamları 1800-2 bin lira seviyelerindeydi. Bugün rakamlar 4 bin 500 lira seviyelerine geldi. Bu da doğru lokasyonda olduğumuzu gösteriyor." Yüzde 80’i peyzaja ayrılan Avrupa Konutları Başakşehir’de; 4.500 metrekarelik süs havuzları, spor ve dinlenme alanları, 27 adet de ticari ünite bulunacak. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...