Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dünya DAVOS'u İHA'dan izleyecek

Düzenleyen:
Dünya DAVOS'u İHA'dan izleyecek

Ekonomi Haberleri

İhlas Haber Ajansı (İHA), 400’den fazla oturumun yapılacağı ve dünya medyasının yakından izlediği Davos Zirvesi’ni yerinden takip etmek için bölgeye mobil üs kurdu. Dün Davos’a gelen İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören de hem oturumlara katılacak, hem de birçok temasta bulunacak.

İHA, başarılı yayınlarıyla Davos’un da yıldızı olacak. Dünya medyasının en çok tercih ettiği yayıncı kuruluş olan İHA, bu sene de Al Jazeera Arapça ve İngilizce, RTL, Belgium, Bloomberg, Sky 24, İtaly, TRT, NTV, CCTV ve Afrika EN TV gibi önde gelen televizyonların yanı sıra, birçok uluslararası kuruluşa da Davos’taki yaşananları  21 kamerayla dakika dakika ulaştıracak.
Aynı anda 5 TV’ye yayın yapabilen canlı yayın araçları, mobil uydu vericiler, internet canlı yayın ekipleri, fly-away sistemleri ile iki ay öncesinden Davos’a giden İHA’nın prodüksiyon ekipleri, tüm hazırlıklarını tamamladı.
İhlas Haber Ajansı, Davos’ta 2 katlı bir binayı canlı yayınlar için stüdyo ve çalışma ofislerine dönüştürdü. İHA-Avrupa’nın deneyimli haber ekipleri de yine röportaj, fotoğraf ve özel haberleriyle Davos’u dünyaya taşıyacak.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...