AssisTT’ten 550 kişiye istihdam

Düzenleyen:
AssisTT’ten 550 kişiye istihdam

Ekonomi Haberleri

Türk Telekom’un çağrı merkezi şirketi AssisTT, Adıyaman’daki yeni çağrı merkezinde 550 kişiye daha istihdam sağlayarak ildeki çalışan sayısını 800’e çıkardı.

Türk Telekom’un çağrı merkezi şirketi AssisTT,  Adıyaman’daki yeni çağrı merkezinde 550 kişiye daha istihdam sağlayarak ildeki çalışan sayısını 800’e çıkardı. AssisTT’in Adıyaman’daki yeni lokasyonunu ziyaret eden Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, AssisTT Genel Müdürü Cemil Yıldırım’dan gerçekleştirilen yatırım ve  çağrı merkezinin faaliyetleri hakkında bilgi alarak, incelemelerde bulundu. Bakan Akdağ ayrıca, merkezin genç çalışanları ile biraraya gelerek, çağrı yanıtladı. Ziyarete Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Ahmet Aydın da katıldı. AssisTT Genel Müdürü Cemil Yıldırım, Sağlık Bakanı Akdağ’ın ziyareti vesilesiyle yaptığı değerlendirmede, “AssisTT olarak Türk Telekom’dan aldığımız güçle, ülkemize yatırım yapmaktan ve özellikle gençlere iş imkânı oluşturarak istihdama katkı sağlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu. 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...