HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

2.4 milyon emeklinin promosyonu ödendi

2.4 milyon emeklinin promosyonu ödendi
Emekli, Promosyon, Haber

Ekonomi Haberleri

Ziraat’in emeklilerin promosyon ödemelerine başladığını aktaran Ziraat Bankası Dağıtım Kanalları Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Alpaslan Çakar, “2.4 milyon emeklinin promosyonu ödendi” dedi

Türkiye'de bulunan 11.5 milyon emeklinin yaklaşık yüzde 41'inin maaşlarını Ziraat Bankası aracılığıyla almayı tercih ettiğini söyleyen Ziraat Bankası Dağıtım Kanalları Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Alpaslan Çakar, "Müşteri sayımızın yüksekliğine rağmen promosyon ödemelerinde hızlı aksiyon aldık" dedi.

İLK İMZALAYAN BANKAYIZ
Bu dönemde Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile protokol imzalayan ve promosyon ödemesini gerçekleştiren ilk banka olduklarını belirten Çakar, "Bir ay gibi kısa bir sürede 3.3 milyon promosyon başvurusunu şubelerimiz ve internet şube, ATM, SMS, Müşteri İletişim Merkezi gibi dijital kanallarımız aracılığıyla aldık ve bugüne kadar 2.4 milyon emeklinin promosyon ödemesini gerçekleştirdik" diye konuştu.

VELİLERE ÖDEME YAPILDI
Ziraat'ten birden fazla emekli maaş ödemesi alan müşterileri için, ödenecek promosyon tutarının maaş tutarları toplamına göre hesaplandığını aktaran Çakar, "18 yaşını doldurmuş emekli maaş ödemesi alan her emeklimiz uygulamadan yararlanabildi. 18 yaş altında emekli maaşı alanlar için ödeme bankamızdan maaş almakta olan velilerine yapıldı. Veliye ödenecek promosyon tutarı çocuklarının ve kendisinin maaş tutarları toplamına göre hesaplandı" ifadelerini kullandı.

İŞBİRLİKLERİ GELİŞTİRDİK
Ziraat Bankası'nın promosyonun yanı sıra farklı uygulamaları da hayata geçirdiklerini anlatan Çakar, Emeklinin Artısı Ziraat'te programını hayata geçirdiklerini ifade etti. Çakar, "Bu kapsamda birçok markayla işbirliği geliştirdik. Yıl içinde farklı dönemlerde emeklilere indirim ve avantaj kampanyaları sunuyoruz" ifadelerini kullandı.

SİGORTADA İNDİRİM
"Emeklinin Artısı Ziraat'te programı kapsamında bankamızdan maaş alan tüm emeklilerimiz, Ziraat Finans Grubu ailesinin birer üyesi olan Ziraat Hayat ve Emeklilik, Ziraat Sigorta ve Ziraat Yatırım şirketlerinin ürün ve hizmetlerinden de avantajlı şekilde faydalanabiliyorlar" diyen Çakar, ayrıca Ziraat sigorta indirimli kasko ve konut sigortası kampanyası ile Ziraat sigorta kasko poliçelerinde yüzde 10, konut poliçelerinde ise yüzde 15 indirim avantajından faydalanabildiklerini kaydetti.

HESAP İŞLETİM ÜCRETİ YOK
Sunulan bu kampanyalara katılım için herhangi bir ek şart aramadıklarını aktaran Çakar, bunlardan faydalanmaları için maaşlarını Ziraat Bankası'ndan almalarının yeterli olduğunu dile getirdi. Müşterilerinin Ziraat ATM'lerinden maaş tutarlarının tamamını tek seferde çekebildiklerini de aktaran Çakar, "Emekli maaş hesapları için hesap işletim ücreti ödemiyorlar. Emeklilerimizin kullanacakları tüketici kredileri, taşıt kredileri ve konut kredilerinde bankamızın en uygun faiz oranlarını sunuyoruz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...