Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Güvenlikte ilklerin buluşması

Düzenleyen:
Güvenlikte ilklerin  buluşması

Ekonomi Haberleri

Savunma ve güvenlik alanlarında önemli bir tanıtım, pazarlama ve iş birliği platformu hâline gelen Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı (IDEF), bu yıl yeniliklerle kapılarını açacak.

Savunma ve güvenlik alanlarında önemli bir tanıtım, pazarlama ve iş birliği platformu hâline gelen Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı (IDEF), bu yıl yeniliklerle kapılarını açacak. İlk kez Cumhurbaşkanlığı himayesinde 9-12 Mayıs’ta İstanbul’da düzenlenecek fuarda; Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları, Jandarma Genel Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Harita Genel Komutanlığı ve MSB İlaç Fabrikası Komutanlığı stant açacak. Emniyet Genel Müdürlüğü, bu yıl ilk kez stant açan kurumlar arasında yerini alacak. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığına ait deniz unsurları, Büyükçekmece koyunda bu yıl daha büyük bir katılımla fuara iştirak edecek ve ziyarete açılacak.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...