Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Saxo Capital Menkul Değerler Türkiye'den çıkma kararı aldı

Düzenleyen:
Saxo Capital Menkul Değerler Türkiye'den çıkma kararı aldı

Ekonomi Haberleri

5 yıldır Türkiye'de faaliyetlerini sürdüren Saxo Capital Menkul Değerler, faaliyet izinlerinin iptali için Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) başvuru yapacak.

Danimarka kökenli, dünyanın önde gelen çoklu varlık, trading ve yatırım uzmanı Saxo Bank, Türkiye iştiraki olan Saxo Capital Markets Menkul Değerler A.Ş.’nin faaliyetlerine son verme kararı aldığını açıkladı.

Saxo Bank Global Satışlar Başkanı Matteo Cassina konuya ilişkin şunları söyledi:

“Bölgedeki çok güçlü mevcut ortaklarımıza daha iyi odaklanmak için İstanbul ofisimizi kapatmaya karar verdik. İstanbul'da bir ofis açmak bölgenin en prestijli yerel finans kuruluşlarından bazıları aracılığı ile ürünlerimizin yaygın dağıtımını sağlamakta etkili oldu. Ofisin kapanması genel giderleri azaltmamıza ve küresel iş akışını sadeleştirmemize, aynı zamanda stratejik ortaklıklar aracılığı ile doğrudan perakende işi yaptığımız ve yapmayı hedeflediğimiz ülkeler için amaçlarımızı yeniden belirlememize olanak verecek.”

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...