Mağazalarda gerçek indirim şimdi başladı

Düzenleyen:
Mağazalarda gerçek indirim şimdi başladı

Ekonomi Haberleri

Sık sık alışveriş yapanlar bilir. Yılın her ayı ve her günü neredeyse bir sebeple indirim vardır.

Sık sık alışveriş yapanlar bilir. Yılın her ayı ve her günü neredeyse bir sebeple indirim vardır. Bugünlerde ise gerçek indirimler başlamış. Vitrinlere göz attığınızda daha birkaç hafta evvel bakıp da pahalı bulduğunuz ürünlerin yarı fiyatına düştüğünü görmeniz mümkün. 19 liraya gömlek, 29 liraya pantolon, 49 liraya elbise, 7 liraya tişört bulabilirsiniz. Tatil ya da günlük kıyafetlerinizi, iş elbiselerinizi yenileyebilirsiniz. Elbette beden ve ayak numaranızı bulabilirseniz.
¥ Boyner, yüzde 70’e varan indirim yaptığını açıklayan markalardan. Marka, birçok ünlü markanın ürününü 9’a varan taksit seçeneğiyle tüketiciye uluşturduğunu duyurdu. 
¥ Ayakkabı markası Beta, yüzde 50 indirim yaptığını duyurdu. Derimod, Elle, İnci gibi markaların ürünlerinde de yüzde 60’a varan indirimler var. Hatta bu markaların internet sitelerinde geçen sezondan kalan ve ‘modası geçmeyen’ ürünleri çok daha ucuza bulabilirsiniz.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...