Bereket Döner Medine ve Riyad’da

Düzenleyen:
Bereket Döner Medine ve Riyad’da

Ekonomi Haberleri

Bereket Döner, Suudi Arabistan’ın üç önemli bölgesi için Master Franchise anlaşmaları yaparak, Arap Yarımadası içinde büyümeyi hedefliyor

Yeni franchise programı ile ilk etapta Körfez Ülkeleri, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Balkanların tamamını hedef pazar ilan eden Bereket Döner, en önemli adımı Suudi Arabistan’da attı. Bu ülkeyi 4 ayrı yatırım bölgesine ayıran Bereket Döner, Mekke, Medine ve Riyad’da Master Franchise anlaşmaları imzaladı. 11 ülkeye ihracat yapan şirket, Kosova ve Suudi Arabistan’da açtığı şubelerle yurtdışı tecrübesini pekiştirdi. Bereket Döner CEO’su Muhammet Nezif Emek “Büyük bir coğrafyada lezzetimizle, kalitemizle, tüketiciyi gerçek dönerle buluşturacağız. Bereket Döner’in lezzet yolculuğu tüm küreyi saracak” dedi. Emek, Suudi Arabistan’da çok yakında yeni şubeleri hizmete açacaklarını belirterek “Hâlen Körfez ülkeleri, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Balkan ülkelerinden yatırımcı adayları ile görüşmeler sürüyor. Her yeni şubemizde Türk dönerinin temsilcisi olmanın sorumluluğunu taşıyoruz” diye konuştu.  Son yıllarda AR-GE çalışmaları kapsamında geliştirdikleri çok sayıda ürünle, hem sofralarda hem de restoranlarda Bereket Döner markasını daha da güçlendirdiklerine dikkati çeken Emek “Türkiye gibi rekabetin en yoğun olduğu bir ülkede sektörün en büyüğü ve öncüsü olmak bize büyük güç ve enerji kazandırdı. Doğal lezzetimiz, kaliteli ürünlerimiz, genç girişimcilerle kuracağımız franchise zincirleri ile milyonlarca kişiye ulaşacak. Bu sadece Bereket Döner’in değil, Türk döner sektörünün kurumsal olarak çok büyük bir başarısıdır” ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...