Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Alibaba Erdoğan’a gitti

Düzenleyen:
Alibaba Erdoğan’a gitti

Ekonomi Haberleri

Birleşmiş Milletler (BM) 72. Genel Kuruluna katılmak üzere bulunduğu ABD’nin New York kentinde temaslarını sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, global sanal ticaret sitesi ‘Alibaba.com’un Kurucusu ve Başkanı Jack Ma’yı kabul etti.

Birleşmiş Milletler (BM) 72. Genel Kuruluna katılmak üzere bulunduğu ABD’nin New York kentinde temaslarını sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, global sanal ticaret sitesi ‘Alibaba.com’un Kurucusu ve Başkanı Jack Ma’yı kabul etti. Erdoğan ile Ma bir süre e-ticaret üzerine konuştu. Alibaba Kurucusu Jack Ma dünyanın en zengin insanlarından birisi ancak hayatı başarısızlıklarla dolu. Ünlü iş insanı Alibaba’yı kurmadan önce 30 şirkete iş başvurusunda bulunmuş ve hepsinden olumsuz cevap almış. Reddedilmenin bir son olmadığını belirten Ma gençlere “Şikâyet etmeyin. Kendinizi geliştirmeye ve denemeye devam edin. Şikâyet eden insanlar başarılı olamıyor” tavsiyesinde bulunuyor. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...