Yollar şimdilik açık

Düzenleyen:
Yollar  şimdilik açık

Ekonomi Haberleri

Irak Bölgesel Kürt Yönetimi referandumdan geri adım atmazken; Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Habur Sınır Kapısı’nın tek taraflı ulaşıma kapatıldığına yönelik haberlere ilişkin “Şu anda kapatma yok, Irak tarafından gelenlerin daha sıkı kontrolle geçişlerine izin veriyoruz. Karşıdan gelen araçlar için denetimi artırdık” dedi.

Türkiye’deki bazı tır şoförlerinin, kendileri tedirgin olduğu için sınırdan geçmek istemediğini aktaran Bakan Tüfenkci “Gelişmelere göre durumu yeniden değerlendiririz” diye konuştu. Bu arada Türk Hava Yolları, Irak’ın Erbil kentine yapılan tarifeli seferlerde herhangi bir aksama olmadığını bildirdi. Açıklamada, haftanın 1. ve 5. gününde “Gaziantep-Erbil” tarifeli seferlerinin olduğu, önceki saat 00.10’da yapılması planlanan seferin yolcu yetersizliği sebebiyle iptal edildiği belirtildi. İstanbul kalkışlı tarifeli seferlerde ise herhangi bir aksama olmadığı, saat 00.15’teki İstanbul-Erbil seferinin yapıldığı kaydedildi.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...