Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Firmaların dijital notu 5 puan arttı

Firmaların dijital notu  5 puan arttı

Ekonomi Haberleri

İşletmelerin ihtiyaçlarına yönelik dijital çözümler sunan Vodafone Türkiye, Yarına Hazırım Platformu üzerinden de KOBİ’lerin dijital dönüşümüne öncülük ediyor.

Temmuz 2014’ten bu yana 53 binin üzerinde işletmenin Dijitalleşme Endeksini hesaplayarak ihtiyaçlarını tespit ettiklerini belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Şahin “Türkiye’de işletmelerin Dijitalleşme Endeksini yüzde 48’den yüzde 53’e çıkardık. Bunu yüzde 75’lere çıkarmak için çalışıyoruz” dedi. Dijitalleşme ile birlikte sanayi ve ekonominin yeni bir evreye geçtiğini dile getiren Şahin, Dijitalleşme Endeksi’nde 10 puanlık bir artışın şirketlere ortalama olarak ilave yüzde 1’lik Faiz ve Vergi Öncesi Kâr (FVÖK) getirdiğini söyledi. Şahin, “En önemlisi de rekabet gücünün artırılmasında kritik rol oynuyor. Dolayısıyla, küresel ticarette artık yeni kavram olan dijitalleşme, Türkiye’deki sanayiciler için de her zamankinden daha önemli hâle geldi” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...