Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

2018 emekliye bayram ikramiyesi ne zaman yatırılacak | Emekli bayram ikramiyesi tarihi

Düzenleyen:
2018 emekliye bayram ikramiyesi ne zaman yatırılacak | Emekli bayram ikramiyesi tarihi

EKONOMİ Haberleri

2018 emekliye Kurban Bayramı ikramiyesi olan bin TL (1000 lira) ne zaman verilecek ve emekli bayram ikramiyesi yatırıldı mı gibi merak ettiğiniz sorunun cevabı bu haberde yer alıyor. AK Parti’nin seçim vaadi olarak açıkladığı ve Ramazan bayramı öncesi dağıttığı emekliye bin TL ikramiye müjdesi için geri sayım başladı. Milyonlarca emekli Kurban bayramı öncesi verilecek bin TL bayram ikramiyesinin ne zaman yatırılacağını merak içerisinde sorguluyor. Peki Kurban bayramı öncesi 1000 lira emekli ikramiyesi yatırıldı mı? İşte detaylar...

Emekliye Kurban bayramı ikramiyesi ne zaman ödenecek, emekli Bayram ikramiyesi yatırıldı mı? gibi merak ettiklerinize bu haberden ulaşabilirsiniz. AK Parti’nin seçim vaatleri arasında olan ve henüz seçimler yapılmadan Ramazan bayramı öncesi dağıtılan emekliye bayram ikramiyesi için emeklilerin gözü Kurban bayramı ikramiyesinde. Her yıl toplamda iki kere olmak üzere Ramazan ve Kurban bayramı öncesi ödenen emeklilere bayram ikramiyesinin ne zaman yatırılacağı merak ediliyor. Başkan Erdoğan’ın 100 günlük eylem planı konuşmasında emeklilerin ikinci ikramiyelerini Kurban bayramı öncesi takdim edileceğini açıklamasının ardından gözler Kurban bayramı ikramiyesinin ne zaman yatırılacağına çevrildi. 21 Ağustos salı günü Kurban bayramından önce net olarak hangi gün yatırılacağı belli olmayan emekliye Bayram ikramiyesi için detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Emekli ikramiyesinin tarihi için tıklayın

Kurban bayramı öncesi SSK ve Bağ-Kur emeklilerine 16 Ağustos'ta, Emekli Sandığı emeklilerine ise 17 Ağustos'ta bin lira takdim edilecek. 

Emekliye Kurban bayramı ikramiyesi ne zaman yatırılacak?

100 günlük eylem planı konuşmasında emeklilerin ikramiyelerine değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Emeklilerimize ikinci ikramiyelerini inşallah kurban bayramı öncesi takdim ediyoruz. Milletimize verdiğimiz 1000 liranın altında emekli maaşı bırakmama sözünü yerine getiriyoruz. " açıklamasında bulundu.

BAYRAM İKRAMİYESİ VE EMEKLİ MAAŞLARI NE ZAMAN YATACAK?

2018 yılı itibariyle emekli vatandaşlara ödenmeye başlanan bayram ikramiyesi yılda iki kez biner lira ödeme olarak kararlaştırılmıştı. Yasa kapsamına ilk bin lirayı Ramazan Bayramı’nda alan emekliler, şimdi Kurban Bayramı ikramiyesinin ödeneceği tarihi merak ediyor. Ağustos ayında emeklilere yine bayram ikramiyesi var. Tüm emeklilere, 21-24 Ağustos'ta kutlanacak Kurban Bayramı öncesinde biner lira ikramiye ödemesi yapılacak. İkramiye, en geç Ağustos'un 17'sine kadar hesaplara yatırılacak. Tam ödeme tarihi önümüzdeki günlerde Çalışma Bakanlığı tarafından duyurulacak. Ayrıca SSK ve Bağ- Kur emeklilerine Ağustos'ta bayram nedeniyle maaşlarının erken ödenmesi söz konusu olabilecek.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...