15 trilyon dolarlık görüşme

15 trilyon dolarlık görüşme

EKONOMİ Haberleri

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, yurt dışında mevkidaşlarıyla görüşerek Türkiye’nin ekonomik potansiyelini anlatıyor.

İngiltere’nin başşehri Londra’daki temasları sırasında İngiltere Maliye Bakanı Philip Hammond ve Devlet Bakanı Sir Alan Duncan ile baş başa ve heyetler arası görüşmeler yapan Albayrak, daha sonra yatırımcılarla bir araya geldi. 11 dev finans kuruluşunun üst düzey temsilcileriyle yapan Albayrak, yöneticilere Türkiye’deki yatırım fırsatları ve ülke potansiyeline ilişkin bilgiler verdi, yöneltilen soruları cevaplandırdı. Albayrak’ın görüştüğü yatırımcıların yönettikleri varlık toplamının 15 trilyon dolar büyüklüğünde olduğu belirtildi. Yapılan görüşmede Bakan Albayrak, Türkiye’nin ekonomik istikrar ile sağladığı 15 yılın başarı hikâyesinin yanı sıra, yeni dönemde daha güçlü bir stratejik plan çerçevesinde ortaya koyacağı politikaları da anlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...