HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Koç Holding dünyanın en iyi işverenleri listesinde

Düzenleyen: /
Koç Holding dünyanın en iyi işverenleri listesinde
Koç Holding, En İyi İş Yerleri, Haber

EKONOMİ Haberleri

Türkiye’nin en fazla istihdam sağlayan Topluluğu olan Koç Holding, Forbes’un yayınladığı “Dünyanın En İyi İşverenleri” listesinde ilk 100’e Türkiye’den giren tek şirket oldu.

60 ülkede 430 bin çalışan ile görüşülerek yapılan araştırmada çalışanlara çalışanlar şirketteki iş ortamını ve işverenini değerlendirdi. Listeye 94. sıradan giren Koç Holding’in bu başarısında insan kaynaklarındaki dönüşüm etkili oldu. Koç Holding olarak insan kaynağının “eşitlik, gelişim ve yetenek” ekseninde değerlendirildiğini, mavi - beyaz yaka ayrımının kalktığını anlatan Koç Holding CEO’su Levent Çakıroğlu, “Değişimi kucaklayan, yeniliğe ve iş birliğine açık, öğrenmeyi seven, hata yapmaktan korkmayan, risk alabilen, çevik ve girişimci bir kültüre ve çalışma arkadaşlarına ihtiyacımız var. Bu ihtiyacı karşılayabilmek, küresel vizyonumuzu güçlendirmek ve geleceğin liderlerini hazırlamak hedefiyle tüm insan kaynakları süreçlerimizi yeniden tasarladık” dedi.  İnsan kaynakları süreçlerinde yaşanan dönüşüm ile ulusal ve uluslararası pek çok ödüle layık görüldüklerini belirten Koç Holding İnsan Kaynakları Direktörü Özgür Burak Akkol da “Her yıl 2 milyondan fazla iş başvurusu alıyoruz. Yılda 12-15 bin arasında yeni çalışma arkadaşımızı Koç Topluluğu’na dâhil ediyoruz. 100 bin kişilik yapımızla çalışan bağlılığını ve çalışma arkadaşlarımızın mutluluğunu sürekli olarak odağımızda tutuyoruz” diye konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...