Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Vadişehir'de kaba inşaat bitti

Düzenleyen:
Vadişehir'de kaba inşaat bitti

EMLAK Haberleri

Gayrimenkul sektörünün son dönemdeki gözdesi Başakşehir, kamu yatırımlarıyla da değerine değer katıyor. Özellikle Şehir Hastanesi, Şehir Parkı, Metro, 3. Havalimanı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne yakınlığıyla büyük bir potansiyele sahip olan Başakşehir'de konut yatırımları da hız kesmeden devam ediyor.

Dev şehir parklarının yanı başında, yeni vadinin hemen yanında inşa edilen Vadişehir projesi, Başakşehir bölgesinin en fazla ilgi gören yatırımları arasında yer alıyor. Özellikle stüdyo ve 1+1 dairelerin yer almadığı Vadişehir'de aile konsepti ön planda. Osmanlı tarzındaki konakları ise, tasarımıyla öne çıkan projenin nazar boncuğu konumunda.
Kaba inşaatın tamamlandığı Vadişehir'de teslimler 2017 yılının Haziran ayında yapılacak. 

Yeni yılın ilk ayında dükkanlar satışa çıkıyor

Vadişehir projesinde belirlenen hedef doğrultusunda ilerlediklerini kaydeden Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül “Bugün Vadişehir projesinde kaba inşaatı tamamlamış durumdayız. İnce işlerde de yüzde 50'ler seviyesinin üzerine çıktık. 2017'nin ilk ayında ticari birimlerimizi satışa açacağız. Şimdiden dükkânlar büyük talep gördü. Mağaza satış işlemlerini de sonlandırdıktan sonra, inşaatla birlikte konut satışları da tamamlanmış olacak. Haziran 2017 tarihinde ise teslimleri gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.

Türk Lirası bazında satış yapıyoruz

Projemizde en başından beri Türk lirası bazında satış yapıyoruz. Tüm bunlara ek olarak ev alacakları bankaya bulaştırmadan, vade farksız ödeme seçenekleri sunduk. Bu kampanya 60 aya varan fırsatları barındırıyor. Bizim grup şirketlerimiz içinde döviz bürolarımız var. Oradan da bu kampanyaya destek verdik. Halkımız bu konuda bilinçle hareket ediyor. Döviz alımları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısından sonra tamamen satışa döndü. O dönemde Türk lirası yetiştirmekte zorlandık. 2016'da yaşadığımız sıkıntıları 2017'de geride bırakacağız. Özellikle 2017de hem yatırımlar, hem de talep artacak. Grup olarak 2017'de iki projeyle müşterilerimizin karşısına çıkacağız. Allah birliğimizi, beraberliğimiz bozmasın” diye konuştu.

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...