GOP PLEVNE’de temeller atıldı

Düzenleyen:
GOP PLEVNE’de temeller atıldı

EMLAK Haberleri

Gaziosmanpaşa’nın kentsel dönüşümdeki örnek projelerinden “GOP Plevne”nin temeli Bakan Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla atıldı. Bölgedeki değişimin sembolü olarak konumlanacak projede ön talep dönemi başladı.

By Oktayöz İnşaat, Reyhan İnşaat ve Bahaş Holding ortaklığında inşa edilecek GOP Plevne projesinde ilk kazma vuruldu. Projenin temel atma törenine; Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, GOP Plevne Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Öz, Bahaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdüssamet Bahadır, Reyhan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve ilçe kamu kurum yetkilileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

METREKARESİ 5 BİN LİRADAN BAŞLIYOR
Gaziosmanpaşa'da yaklaşık 72 bin metrekarelik alanda 600 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçecek olan projenin 1. bölgesi 3 etap olarak planlanıyor. Yeşil bina sertifikasına uygun şekilde inşa edilecek GOP Plevne’nin 1. Etabında 400 daire ile 66 adet ofis ve ticari alan yer alıyor. Geniş ve ferah kullanım alanlarına sahip projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan 4 tip daire seçeneği sunuluyor.
Ön talep dönemine özel avantajlı fiyatların sunulduğu GOP Plevne’de metrekare fiyatları 5 bin TL’den başlıyor.

İÇİNDEN METRO GEÇEN PROJE
TEM Otoyoluna giriş çıkışın yer aldığı projede 2018 de açılması planlanan Kabataş, Beşiktaş, Mecidiyeköy, Mahmutbey ve Havalimanı bağlantılı Metro istasyonu yer alıyor. Yüksek standartlarda ayrıcalıklı bir yaşam sunan projede teslimler ise 24 ayda yapılacak.

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...