Huzurlu Kampüs Kütahya’da teslimat sevinci

Düzenleyen:
Huzurlu Kampüs Kütahya’da teslimat sevinci

EMLAK Haberleri

2009 yılından bu yana Anadolu’da binlerce konuta imza atan, en son İstanbul Beylikdüzü’nde geliştirdiği 500 konut ve 27 ticari üniteden oluşan Huzurlu Marmara projesinde son aşamaya gelen Huzurlu İnşaat, Kütahya'da 106 daireden oluşan Huzurlu Kampüs Residence projesinde anahtar teslimini gerçekleştirdi.

Huzurlu yapılar için Türkiye’nin dört bir yanında faaliyet gösterdiklerini belirten Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, “Vatandaşlarımızı modern ve kaliteli evlerde ağırlamanın mutluluğu içindeyiz. Küçük yatırımların büyük kazanca dönüştüğü Kütahya’da Huzurlu Kampüs Residence projelerimizle; devlet memurlarımıza, üniversite öğrencilerimizin yanı sıra bölge halkına emsalsiz yatırım fırsatı sunduk. Mübarek bir ay olan ramazan ayında anahtar teslimlerini gerçekleştiriyoruz. Projemizden daire alanlar konutlarında güle güle otursunlar.  Tekrar hayırlı olsun” dedi. 

 

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...