Gelişen Kentler Zirvesi Erzurum'da

Düzenleyen:
Gelişen Kentler Zirvesi Erzurum'da

EMLAK Haberleri

GYODER tarafından düzenlenen ve sektör temsilcilerini bir araya getirecek olan Gelişen Kentler Zirvesi’nin 8’incisi bu yıl Erzurum’da düzenleniyor.

Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile hayata geçirilecek olan zirve 3-4 Ekim tarihleri arasında Nene Hatun Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.  Zirvede, yüzyıllardır Anadolu’nun en önemli ticaret merkezlerinden biri olan Erzurum ve çevresinin, genel sosyo-ekonomik değerlerinin yanı sıra, gayrimenkul alanında barındırdığı potansiyel yatırım alanları ve sunduğu fırsatlar ele alınacak. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve GYODER Başkanı Dr. Feyzullah Yetgin’in de yer alacağı zirvede; Erzurum ve çevre illerin yanı sıra, İstanbul’da faaliyet gösteren gayrimenkul sektörü temsilcileri, yerel yöneticiler, yatırımcılar ve uzmanlar bir araya gelecek.

 

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...