HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Yeniköy Konakları’nda 84 ay vade farksız kampanya dönemi

Düzenleyen: /
Yeniköy Konakları’nda 84 ay vade farksız kampanya dönemi
Yeniköy Konakları, Haber

EMLAK Haberleri

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Yeni Yapı, Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirdiği Yeniköy Konakları’nda avantaj içeren vade farksız satışlara başladı.

Eyüp - Alibeyköy’de Hasdal Kavşağında anayolların kesişme noktasında bulunan proje; 2 Metro hattı, tramvay hattı, planlanan 3 katlı tüp geçit gibi ulaşım hatlarının ortasında konumlanıyor.
Bölgenin değişen çehresiyle birlikte Yeniköy Konakları; üniversitelerin, öğrenci kampüslerinin ve hastanelerin çevrelendiği bir bölgede yer alıyor olması yatırımcılara büyük avantaj sağlıyor. Zengin sosyal donatıların yer aldığı projede ayrıca; yeşil alanlar, bitişiğindeki 8.500 metrekare içinde yer alan yürüyüş yolları, spor alanları ve parklar bulunuyor. İnşa çalışmalarının başlamasının ardından bölgedeki gayrimenkul yatırımcıları tarafından yoğun talep gören projede 336 konut ve 12 adet ticari ünite yer alıyor. 1+1 dairelerin yer almadığı projede tamamı geniş ve ferah şekilde tasarlanan 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri 84 ay vade farksız ödeme seçeneğiyle yatırımcılara sunuluyor.

 

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...