HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Aydın’da teslimat sevinci

Düzenleyen: /
Aydın’da teslimat sevinci
Aydın, Aydın Kuyucak, Haber

EMLAK Haberleri

TOKİ tarafından Aydın’ın Kuyucak ilçesindeki 24 bin 185 metrekarelik alana yapılan 177 konut, hak sahiplerine törenle teslim edildi.

Törene çok sayıda milletvekili, Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk ve hak sahipleri katıldı. Teslim töreninde konuşan Başkan Ertürk “TOKİ’yle yaptığımız işbirliği sonrası, Kuyucak’ta olmaz denilen, yapılamaz denilen bu projenin tamamlanması sonrasında şimdi sizlere anahtarlarınızı teslim ediyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

“KİRA ÖDER GİBİ EV SAHİBİ OLUYORLAR”
Milletvekili Metin Yavuz ise 81 ilde hayata geçirdiği projelerle ev sahibi olamayan dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapan TOKİ’nin önemine dikkat çekti. Vatandaşların kira öder gibi ödeme yaparak yeni ev sahibi olduklarını söyleyen Milletvekili Yavuz, “Tünel kalıp sistemiyle 2+1 ve 3+1 olarak planlanan 177 konut ile altyapı ve çevre düzenlemeleri yapılmış olan TOKİ evleri, Kuyucak’ta yeni bir yaşam alanı oluşturdu” dedi.
Evlerinin anahtarlarını teslim alan vatandaşlar ise ev sahibi oldukları için büyük sevinç yaşadı. Konutların 117’si 2+1 ve 60’ı ise 3+1 olan evlerde verilen peşinata göre aylık ödemelerin 400 ila 800 TL arasında değiştiği belirtildi.

 

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...