Biz daha başlamadık

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Biz daha başlamadık

FUTBOL Haberleri

Tutuk başladık, kötü gittik, Modric’in golüyle geriye düştük, refleks gösteremedik. Ozan Tufan’la tek bir pozisyona 90 dakikayı heba ettik. Hırvatlar’ın direkten dönen 2 topunda da “oh” çektik

Murad Tamer

EURO 2016'daki açılış maçımıza tatsız başladık. Paris'teki karşılaşmada bize yakışmayan bir oyun sergileyince Hırvatistan'a 1-0 mağlup olduk. Henüz 1. dakikada Rakitic müsait pozisyonda kötü bir vuruş yaptı. Maçın ilk bölümünde iki takım da risksiz bir oyun anlayışına sahipti. Hırvatlar 20. dakikadan sonra kanatları etkili kullanmaya başladı. Maçtaki ilk net fırsatı 29'da biz yakaladık. Gökhan Gönül'ün harika ortasına kale ağzında Ozan Tufan kafayla vurdu ancak golle burun buruna geldiğimiz pozisyonda top Subasic'in kucağına gitti. Hırvatlar 41'de golü buldu. Real'in yıldızı Modric savunmanın uzaklaştırdığı topa yere inmeden vurdu ve 1-0 geriye düştük. 
Direkleri dövdüler
Fatih Terim ikinci yarıya Oğuzhan-Volkan Şen değişikliğiyle başladı. Bu değişiklik etkisini çabuk gösterdi ve ikinci devreyle birlikte baskımız başladı. Volkan Şen'in 47'deki volesi Cenk'e takıldı. Baskımız sadece bir kaç dakika sürebildi. Srna'nın 52'de kullandığı firikikte top direkte patlayınca yüreğimiz ağzımıza geldi. Brozovic'in iki şutunda da top kaleyi bulmadığı için şanslıydık. Arda'nın yerine 65'te Burak, 70'te ise Cenk'in yerine 18'lik yetenek Emre Mor girdi. 70'te Perisic'in kafa şutu da Volkan'ın koruduğu kalenin direğinden döndü. 
Kıpırdandık ama olmadı
O istekli, atak futbolu seven 'çılgın Türkler'den eser yoktu malesef sahada. Bütün yıldızlarımız kalitelerine yakışmayacak performanslara imza attılar. Son 15 dakikada nihayet hücumda hareketlenmeye başladık ama pozisyon bulamıyorduk. Üstelik Hırvatlar geride bizi daha az adamla yakalama şansı buluyordu. Brozovic 83'te Volkan Babacan'la karşı karşıya kaldı ancak vuruşunda kalecimiz başarılıydı. Sonuçta sahadan 1-0 mağlup ayrıldık ve gözümüzü cuma günü oynanacak İspanya maçına çevirdik. 

Biz daha başlamadık

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...