Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Niğde teröristi camide yakalandı

/ Kaynak: İHA
Niğde teröristi camide yakalandı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Niğde'de bir kamyon şoförünü öldürüp bir asker ve bir polisi şehit eden teröristlerden biri, Ulukışla Köşkönü Camii'nde yakalandı.

Niğde'nin Ulukışla ilçesi sınırlarında Adana-Ankara otoyolu Eminlik gişeleri yakınlarında yol kontrolü yapmakta olan Ulukışla İlçe Jandarma ekiplerine ateş açarak bir kamyon şoförünü öldürüp bir asker ve bir polisi şehit eden teröristlerden biri, Ulukışla Köşkönü Camii'nde yakalandı.
Teröristle beraber namaz kıldıklarını söyleyen Köşkönü köyü sakini Hüseyin Özcan (75), "Camiye sabah namazı için geldiğimde uzun boylu zayıf birinin botlarını çıkarmakta olduğunu gördüm. Selam verdim, selamımı aldı, terlikleri giyerek dışarıdaki çeşmede abdest alıp geldi. İçeriye girdik ve sabah namazını yanımda durarak kıldı. Camide sadece ikimiz vardık. Ben namazdan sonra çıkıp evime gittim. O camide kaldı" dedi.
Niğde teröristi camide yakalandı
Teröristi turist sanan bakkal Duran Yılmaz ise, "Saat 07.00 sularında bakkal dükkanına girdi, ben turist zannettim. Kısa kollu tişört vardı üzerinde ve çok titriyordu. Uzun boyluydu. Kola, kek vb. bir şeyler aldı, 15 TL tutarındaki alışverişini ödemek için cebinden bir deste dolar çıkardı ve 50 dolar bırakıp çıktı. Türkçe konuşmadı. O çıktıktan sonra ben de şüphelenerek jandarmaya telefonla haber verdim. Tekrar camiye girip aldıklarını orada yemiş. Sonra jandarma ekipleri gelerek camide kıskıvrak yakaladı" dedi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...