Gülerce, paralel yapı soruşturmasının tanığı

Gülerce, paralel yapı soruşturmasının tanığı

GÜNDEM Haberleri

Hüseyin Gülerce, paralel yapı soruşturmalarını yürüten İstanbul Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu savcılarından Fuzuli Aydoğdu'ya yaklaşık 2 saat ifade verdi.

nbsp;Adliye çıkışındabasın mensuplarının sorularınıcevaplayan Gülerce, "Bilgimebaşvurulmak üzere tanıkolarak davet edildim" dedi. 17Aralık sonrası cemaate dönükeleştirileriyle dikkat çeken Gülerce,şunları kaydetti: "Son konuşmalarımve tweetlerimle ilgili sorularsoruldu. Bence en önemli soru,'7 Şubat savaş ilanıydı. 25 Aralıktopyekün saldırıydı. Bunu önlemeyeçalıştım ama turfa müneccimyaftası yapıştırıldı. Çok bilmişçekirge tarafından' tweetimdi. 7Şubat'tan beri cemaatle hükümetarasındaki savaşı önlemeye çalıştım.25 Aralık'ı nereden bilebilirim.MİT kriziyle ilgili de sorusoruldu. Gezi olaylarındaki hiçgörülmeyen uslüp yanlışlığı, Erdoğan'ıeleştirmenin ötesinde hakaretetme noktası benim içinkırılma noktasıydı. Asıl koptuğuman 25 Aralık'tı."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...