Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eşini öyle bir nedenle öldürdü ki!..

/ Kaynak: İHA
Eşini öyle bir nedenle öldürdü ki!..

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Bursa'da, yaşlı bir adam, çamaşırları iyi kurutmadı diye tartıştığı karısını elleriyle boğdu. Öldüğünü oğlundan öğrenen adam, gözyaşları içinde teslim oldu

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Osmangazi ilçesinin Çirişhane Mahallesi'nde meydana geldi. 65 yaşındaki M.K, dün 64 yaşındaki 40 yıllık hayat arkadaşı Emine Kuru ile çamaşırlarının iyi kurutulmaması yüzünden tartıştı. Eşinin boğazını sıkan M.K., sinirli şekilde evden ayrıldı. Bir süre sonra eve gelen çocukları annelerinin yerde yattığını gördü. Bunun üzerine polisi arayan oğulları, annelerinin öldüğünü, babalarının ise kayıp olduğunu söyledi. Belediye tabibinin normal ölüm raporu vermesi üzerine Emine Kuru Hamitler Mezarlığı'na gömüldü. Kuru'nun eşi M.K.'nın cenazeye katılmadığı öğrenildi.
GÖZ YAŞLARI İÇİNDE POLİSE TESLİM OLDU
Öte yandan eşinin öldüğünü oğlundan telefonla öğrenen M.K., göz yaşları içerisinde emniyete giderek teslim oldu. M.K. ile Emine Kuru'nun 40 yıllık evli olduğu, 10 yıldır ise aynı apartmanda ayrı olarak altlı üstlü yaşadıkları ortaya çıktı. 3 çocuk sahibi şüphelinin emniyetteki ifadesinde, eşiyle çamaşırları iyi kurutmadığından dolayı tartıştığını ve boğazını sıktığını söylediği öğrenildi. Katil zanlısı koca, emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...