Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Devlet Bahçeli'ye üst düzey önlem

/ Kaynak: İHA
Devlet Bahçeli'ye üst düzey önlem

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Devlet Bahçeli, Tunceli'ye gitmek üzere Elazığ'dan ayrıldı. Bahçeli'nin ziyareti öncesi yaklaşık 10 ilden kente binlerce çevik kuvvet polisi getirildi.

Dün akşam Elazığ'a gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, genel merkez heyetiyle, partililer tarafından oluşturulan araç konvoyu eşliğinde Tunceli'ye gitmek üzere hareket etti. Karayoluyla Elazığ'ın Kovancılar ilçesi güzergahından Tunceli'ye gidecek olan MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye, yaklaşık 200 araçlık konvoy eşlik ediyor. MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin Tunceli'de valilik ziyaretinde bulunmasının ardından Cuma Namazı'na gitmesi, ardından da çeşitli ziyaretlerde bulunması planlanıyor. nbsp;
ÜST DÜZEY ÖNLEM
Tunceli'yi ziyaret edecek olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ziyareti öncesi yaklaşık 10 ilden kente binlerce çevik kuvvet polisi getirildi. MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin ilk ziyaret yeri olan Tunceli Valiliği'nin bulunduğu Atatürk Mahallesi'nde çok sayıda çevik kuvvet polisi, zırhlı araçlar ve TOMA'larla yoğun güvenlik önlemi alındı. MHP Lideri Bahçeli'nin kente gelişini protesto etmek amacıyla fırın ve eczaneler dışında hiçbir esnaf kepenk açmadı.

nbsp;Devlet Bahçeli'ye üst düzey önlem

ESNAF VE CEMEVİ ZİYARETİ İPTAL nbsp;
Ancak son iki programda değişikliğe gidildi. Esnaf ziyareti ve cemevine yapacağı ziyaret MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin programından çıkarıldı.
CEMEVİ YETKİLİLERİ İSTEMEDİ
Cemevi yetkilileri cenaze olduğunu ayrıca cemevinin siyasete alet edilmesini istemediklerini söyledi.
nbsp;Devlet Bahçeli'ye üst düzey önlem

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...