Dinlenen gazetecinin isyanı! "Biz sizinle namaz kılarken..."

Dinlenen gazetecinin isyanı! "Biz sizinle namaz kılarken..."

GÜNDEM Haberleri

Bir uyuşturucu baronunun adı ile telefonunun dinlendiği ortaya çıkan yazarımız Nuri Elibol, dün gece 'Neler Oluyor' programında korkunç detayları anlattı.

Dünkü köşesinde, 2009-2010 yıllarında 'paralel yapı' tarafından telefonlarının dinlendiğini yazan Nuri Elibol, yaşadığı hayal kırıklığını ve detayları TGRT Haber'de katıldığı programda açıkladı. AK Partili Mehmet Metiner ve Şeref Malkoç'un da konuk olduğu programda, olayı Terörle Mücadele'den ifadeye çağrılınca öğrendiğini anlatan Elibol, "Beni, Nuri adında, soy ismini vermeye gerek duymadığım bir uyuşturucu baronunun adını vererek çıkardıkları kararla dinlemeye başlamışlar. İsim baronun ama, numara benim. Oysa uyuşturucuyu görsem bilmem. Yakınlarımda da böyle işlere bulaşmış kimse yok. Belki de evime gelip uyuşturucu koyacaklardı, sonra da yargısız infaz edeceklerdi" dedi. nbsp;

Gözaltındaki Zaman Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı gibi, paralel medyadaki bir gazeteci ile geçmişte arkadaş olduklarını, onlarla birlikte namaz kıldıklarını ifade eden Nuri Elibol, "Bunlar birlikte seyahat ettiğimiz, yemek yediğimiz, hatta yan yana namaz kıldığımız arkadaşlarımızdı. Dinlendiğimizi bildikleri halde, bizimle dost mu görünüyorlardı? Birlikte namaz kılarken, onlar da arkamızdan fotoğrafımızı mı çekiyordu?" sözleriyle isyanını dile getirdi. Bu kadar safça davrandığı için kendisine kızdığını ve üzüldüğünü söyleyen Elibol, paralel yapıya cemaat denmemesi gerektiğini de vurguladı. Türkiye'de pek çok cemaat bulunduğunu, ancak hiçbirinin bu tür kirli işlere bulaşmadığını kaydeden Nuri Elibol, gazetemizin merhum kurucusu Enver Ören'le ilgili çarpıcı bir anısını da anlattı.

##tgvideo##

NURİ ELİBOL'UN DÜNKÜ YAZISI İÇİN TIKLAYIN

METİNER AB'YE SERT ÇIKTI: "UTANMAZLIK YAPMASINLAR"


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...