HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

BTK'dan Facebook ve Instagram açıklaması

Kaynak:
BTK'dan Facebook ve Instagram açıklaması

GÜNDEM Haberleri  / 

'Facebook ve İnstagram'a erişimin mümkün olmamasının bu paylaşım sitelerinden kaynaklandığı ve kısa süre sonra bu sitelere erişim sağlandığı görülmüştür'

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumunca (BTK), sabah saatlerinde Facebook ve İnstagram'a erişimin mümkün olmamasının bu paylaşım sitelerinden kaynaklandığı ve kısa süre sonra bu sitelere erişimin sağlandığı bildirildi. BTK'dan yapılan açıklamada, sabah saatlerinde sosyal paylaşım siteleri Faceebook ve İnstagram'a ulaşılamadığına ilişkin haberlerin internet siteleri ile sosyal paylaşım sitelerinde yoğun olarak yer aldığı belirtilerek, sosyal paylaşım siteleri Facebook ve İnstagram'a yönelik herhangi bir erişim engelleme kararının bulunmadığı ifade edildi. Açıklamada, "Facebook ve İnstagram'a erişimin mümkün olmamasının bu paylaşım sitelerinden kaynaklandığı ve kısa süre sonra bu sitelere erişim sağlandığı görülmüştür" ifadesi kullanıldı.

GÜNDEM
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...