HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Sezonun ilk uçağı iniş yapamadı

Kaynak: İHA
Sezonun ilk uçağı iniş yapamadı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Zonguldak havalimanına inmesi beklenen sezonun ilk uçağı, hava koşullarının elverişli olmaması nedeniyle Ankara Esenboğa Havalimanı'na iniş yaptı.

Hava koşulları inişe uygun olmadığından dolayı, Almanya Düsseldorf uçağının Ankara Esenboğa Havalimanı'nda bekletildiği, bir iki saat sonra hava koşulları düzelirse uçağın tekrar Zonguldak havalimanına iniş yapacağı bilgisine ulaşıldı. Bugün itibariyle Almanya- Zonguldak arası yaz sezonu uçak seferleri başlamış ancak, havalimanında yoğun sis nedeniyle inecek olan ilk uçağın Ankara Esenboğa Havalimanı'na iniş yapmak zorunda kaldığı ifade edildi.
Germania Hava Yollarına ait 150 yolcu kapasiteli uçakta 144 yolcu olduğu ve gidiş içinde 145 yolcunun bilet aldığı öğrenildi. Uçağın Zonguldak havalimanına inemediği takdirde yolcuların karayoluyla Ankara'ya götürüleceği ve uçakta bulunan yolcuların Zonguldak'a getirileceği belirtildi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...