Seçime özel güvenlik

Seçime özel güvenlik

GÜNDEM Haberleri

Hükümet 7 Haziran seçimlerinin güvenli bir ortamda yapılabilmesi için Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde ek tedbirleri devreye soktu.

Ebru Karatosun ANKARA
Suriye ve Irak'tan gelebilecek tehditlere karşı Cilvegözü, Mürşitpınar ve Öncüpınar sınır kapılarında yüz tanıma ve parmak izi okuma cihazları kullanılacak. Bu cihazlarla şüpheli kişilerin Türkiye'ye girişi önlenecek ve yabancı plakalı araçların geçişine de izin verilmeyecek. Yaşanacak muhtemel olayları önlemek için de bu bölgelerdeki güvenlik birimleri tetikte olacak. Terör, Özel Harekat, İstihbarat ve Çevik Kuvvet Şubelerine bağlı ekipler iletişim halinde çalışarak şüpheli kişi ve araçları takibe alacak. Provokasyon ihtimali yüksek olan Cizre, Yüksekova, Ceylanpınar ve Reyhanlı ilçelerinde güvenlik en üst seviyede tutulacak. nbsp;Bazı illerden geçici görevlendirmeyle bölgedeki 17 il ve ilçelerine bin 200 çevik kuvvet polisi kaydırıldı. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...