Davutoğlu'ndan elektrik kesintisi açıklaması

Davutoğlu'ndan elektrik kesintisi açıklaması

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Davutoğlu, Türkiye'de gerçekleşen elektrik kesintisi konusunda açıklamada bulundu. Davutoğlu, grup toplantısında konuşuyor.

Başbakan Davutoğlu, "Elektrik kesintisi konusunda terör saldırısı dahil her türlü ihtimali araştırıyoruz. Enerji Bakanlığı'nda kriz masası kuruldu. Sorun iletim hatlarından kaynaklı olabilir" dedi.Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin grup toplantısında konuşuyor. İşte Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları;

- AK Parti kadroları 12 yıldan bu yana çok önemli adımlar attı. Hiçbir grup demokrasi ve insan sevdasını savunmak adına mücadele vermedi. AK Parti kadroları milletin özetidir. Milletimizin temsilcileridir. Bu meclise gelenler milletin helal oylarıyla yürüyerek buraya geldiler.

- 22., 23., ve 24. Dönemde hayatını kaybeden nbsp; AK Parti milletvekilleri için birer Fatiha okuyalım. (Davutoğlu ve tüm salondakiler dua okudu)

- nbsp; Birileri tam geçen sene bu günlerde ihanet çeteleri çalışırken biz 30 mart yerel seçimlerine hazırlanıyorduk.

- 3 dönemini tamamlayacak bütün asil arkadaşlarıma milletim adına teşekkür ediyorum. Bir teki dahi şahsi hesap içine girmediler.

- Bu mesele bizimle başlamadı bizimle de bitmeyecek.

- Kılıçdaroğlu en büyük hayalinin başbakanlık olduğunu söylüyor. Bizim hayalimiz iktidarlık değil. Ama çok istiyorsa 23 Nisan yaklaşıyor bir günlüğüne koltuğu verebilirim. Bizim yaptıklarımıza onların hayali bile yetişemez.

##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...