Savcı rehin alındı, Başbakan Ankara'da o isimleri çağırdı!

Savcı rehin alındı, Başbakan Ankara'da o isimleri çağırdı!

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ı AK Parti Genel Merkezi'ne çağırdı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı memur Suçları Bürosu Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın terör örgütü üyeleri tarafından rehine alınmasından sonra Başbakan Ahmet Davutoğlu da harekete geçti. Gezi Parkı olaylarında yaralanan Berkin Elvan'ın tedavi gördüğü Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetmesi sonrası yürütülen soruştumaya bana savcı Mehmet Selim Kiraz rehin alındı. 2 DHKP-C üyesi, Berkin Elvan soruşturmasına bakan savcı Mehmet Selim Kiraz'ı adliyenin 6'ınca kattaki odasında rehin aldı. Teröristler bir anda odaya girerek Savcı Kiraz'ı başına silah dayayarak rehin aldı. Örgüt, talepleri yerine getirilmediği taktirde ölüm tehdidinde bulundu. Başbakan Davutoğlu, İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk ve Adalet Bakanı ile görüşerek olay hakkında bilgilendirildi.Davutoğlu, eski İçişleri Bakanı Efkan Ala ile eski Adalat Bakanı bekir bozdağ'ı Ak Parti Genel Merkezi'ne çağrıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...