Melih Gökçek'ten 'kaset' açıklaması

Melih Gökçek'ten 'kaset' açıklaması

GÜNDEM Haberleri

Gökçek, elinde kaset bulunduğunu öne süren HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a yanıt verdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, NTV canlı yayınında Funda Görey'in sorularını yanıtladı.


Melih Gökçek'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;


HDP'nin Kobani'yi bahane ederek bir yığın insanın ölümüne neden olduğunu, din düşmanlığının ortaya çıktığını söyledim. Kur'an yaktılar. Kobani'nin dinle, Kur'anla ilgili ne? Camileri yaktılar, Kur'an kursunu yaktılar.
Kobani'nin dinle, Kur'anla ilgili ne? Camileri yaktılar. AK Parti'yi suçluyorsun da Kobani'den 200 bin insanı ülkemize aldık. HDP din düşmanı olan PKK'yı destekliyor. Bir tarafta barış güvercini bir tarafta da savaş sürüyor. Melih Gökçek'in elinde tek bir kaset varsa dünyanın en onursuz insanıdır. Selahattin Demirtaş'a dava açıyorum. Şimdi inşallah barajı aşamayacak. Dokunulmazlığı kalmayacak, kendisiyle mahkemede hesaplaşacağız. Size PKK baskı yapıyorsa kaçın gidin oy kullanmayın. Sağduyu insanları sandığa çağırıyorum. Bu seçimde yüzde 90 oy kullanılmasını istiyoruz.


HDP'nin barajı aşmaması çözüm süreci için daha iyi olur. Benim CHP uzmanı olduğum konusunda kimsenin tereddütü olmasın. CHP'li Aylin Nazlıaka'yı ben milletvekili yaptım. Davet edeceğiz, kaçak su nasıl alınır anlatsın.


Üst akıl Türkiye'de bir düzen yapmak istedi. Koalisyon yapmak istiyorlar. Üst akılın koalisyonunun başbakanı Ekmeleddin İhsanoğlu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...