Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Güleser' sürprizi

/ Kaynak: AA
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Güleser' sürprizi

GÜNDEM Haberleri  / AA

Erdoğan, 2 yıl önce tedavi olması için Japonya'ya gönderilmesi talimatı verdiği Güleser İncebey adlı çocukla bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hastalığının tedavisi nbsp; için 2 yıl önce Japonya'da tedavi ettirilmesi talimatı verdiği 5 yaşındaki nbsp; Güleser İncebey ile görüştü.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, toplu açılış nbsp; töreni için dün Aydın'da bulunan Erdoğan'ın burada sürpriz bir görüşme nbsp; gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Türkiye'de tedavi olma imkanı olmadığı için nbsp; talimatıyla Japonya'ya gönderilen ve tamamen sağlığına kavuşan Güleser İncebey nbsp; ile Aydın Valiliğinde bir araya geldiği bildirildi.

Dünyada çok nadir görülen ve Türkiye'de tedavisi olmayan nbsp; "Hiperinsülinemik hipoglisemi" hastası İncebey için Kasım 2013'te Erdoğan'a nbsp; ulaşıldı. Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla da Güleser İncebey, tedavi için nbsp; Japonya'ya gönderildi.

Başarılı bir tedavi sürecinden sonra ise çocuğun tamamen sağlığına nbsp; kavuştuğu öğrenildi.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...