Erdoğan'dan işçilere 'Bayram' hediyesi

Erdoğan'dan işçilere 'Bayram' hediyesi

GÜNDEM Haberleri

Erdoğan, İstanbul'da yapımı devam eden 3. Havalimanı ve Yavuz Selim Köprüsü ile Kocaeli Körfez Geçişi Köprüsü inşaatlarını helikopterden inceledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da yapımı devam eden 3. Havalimanı ve Yavuz Selim Köprüsü ile Kocaeli Körfez Geçişi Köprüsü inşaatlarını helikopterden inceledi. Havalimanı şantiyelerinde çalışan işçilerle iftar yapan Erdoğan, kendilerine bayram hediyesi verilmesini da sağladı. İnşaatı üstlenen 5 müteahhit, Cumhurbaşkanı'nın isteği üzerine toplam 5 bin 861 işçi ve mühendise 2 bin 500'er lira bayram ikramiyesi verecek. Erdoğan iftar sonrası işçilere hitaben konuşmasında ise şunları söyledi:
"Bizim birliğe, beraberliğe çok ihtiyacımız var. Bizi bölmek isteyenlere, ayırmak isteyenlere karşı bu birliğe, beraberliğe çok ihtiyacımız var. Tek millet olacağız, tek bayrak olacağız. Tek vatan, tek devlet... Böyle yürüyeceğiz. Millet kavramı, içinde her türlü etnik kimliği barındıran bir kavramdır. Bunu farklı yerlere çekmenin hiçbir anlamı yok. Onun için de şu anda bizim kalkıp da burada vatandaşlık bilincini bir kenara koymamızın anlamı yok. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı bilinci, bu çok önemli. Bundan niye güceniyoruz, niye utanıyoruz? Bizim ikinci bir bayrağımız olamaz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...