Demirtaş: Ölü sayısı 32'ye yükseldi

Demirtaş: Ölü sayısı 32'ye yükseldi

GÜNDEM Haberleri

HDP'nin olağanüstü MYK toplantısı öncesinde açıklama yapan HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş ölü sayısının 32'ye yükseldiğini söyledi.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde dün meydana gelen patlama sonrasında gerçekleştirilmesi beklenen HDP'nin olağanüstü MYK toplantısı başladı. Toplantıya girmeden önce konuşan HDP'nin Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş ölü sayısının az önce bilgiye göre 32'ye yükseldiğini açıkladı. Patlama ile ilgili ''Acı bir olay yaşadık. Çoğu üniversite öğrencisi 32 gencimizi kaybettik. Katliam sonrası yapılan bazı açıklamalar en az bu katliam kadar acıdır.'' diyen Demirtaş, ''Biz parti binalarımızın güvenliklerini arttıracağız. Biz bu yönde açıklama yaptık. Ancak bazı medya organları katliamı bırakmış HDP'ye saldırıyor.'' diye konuştu.


Demirtaş, Başbakan Davutoğlu'nun patlama sonrasında yaptığı çağrıya cevabın ise MYK toplantısı sonrasında yapılacak açıklamada verileceğini söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...