Tek oğlu şehit düşen babanın feryadı...

Tek oğlu şehit düşen babanın feryadı...

GÜNDEM Haberleri

Adıyaman'da güvenlik güçleri ile terör örgütü PKK mensupları arasında çıkan çatışmada şehit olan askerin babası yürekleri dağladı.

Adıyaman'da güvenlik güçleri ile terör örgütü PKK mensupları arasında çıkan çatışmada şehit olan jandarma uzman onbaşı Müsellim Ünal'ın (23) Kayseri'deki baba evinde hüzün hakim.
BABASI YIKILDI
Ünal'ın Develi ilçesi Kulpak Mahallesi'ndeki baba evine gelen askeri yetkililer, acı haberi aileye verdi. Acı haberi duyan şehidin yakınları, ailenin evine akın ederken göz yaşlarına hakim olamadılar.
Tek oğlu şehit düşen babanın feryadı...
OĞLUM NE YAPTIN KOLUMU KANADIMI KIRDIN
Mahalle sakinleri tarafından sakinleştirilmeye çalışılan baba Yusuf Ünal, "Allah'ım bu nasıl acı, kimseye verme yarabbim böyle bir acıyı. Oğlum ne yaptın kolumu kanadımı kırdın" diyerek ağladı.
Tek oğlu şehit düşen babanın feryadı...
BİR YILDIR ADIYAMAN'DA GÖREVLİYDİ
Şehit uzman çavuşun, geçen yıl askerliği bittikten sonra tekrar uzmanlık için Türk Silahlı Kuvvetleri'ne müracaat ettiği, yaklaşık bir yıldır Adıyaman Jandarma Komando Özel Harekat Taburu'nda görevli olduğu öğrenildi.
EVİN TEK ERKEK ÇOCUĞU
Dört kardeş olan şehit, evin tek erkek çocuğuydu. Şehidin evinin önüne ve mahalle girişine dev Türk bayrakları asılırken, mahalle meydanında Kur'an-ı Kerim okundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...