Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Emniyet teşkilatında tüm izinler iptal edildi

Emniyet teşkilatında tüm izinler iptal edildi

GÜNDEM Haberleri

Suruç'ta canlı bomba ile düzenlenen intihar saldırısından sonra 265 bin kişilik Emniyet Teşkilatı'nda tüm izinler iptal edildi.

Yıllık ve mazeret izinleri de ikinci bir emre kadar durduruldu. İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Vali Mükerrem Ünlüer, bu konuda 81 İl Valisi'ne önceki gün yazılı talimat gönderdi.

İZİNLER İPTAL EDİLDİ

Emniyet Genel Müdürlüğü Merkez Teşkilatı, İl Emniyet Müdürlükleri, PMYO ve POMEM'lerde görevli personelin yıllık ve mazeret izinlerinin 20 Temmuz 2015 tarihinden itibaren ikinci bir emre kadar kapatılmış olduğunu belirten Müsteşar, "İzinle bulunan personeli çağırıp görevlerine başlatın" emri verdi.

İZİNDEKİ PERSONEL GÖREVE ÇAĞRILDI

Vali Ünlüer, ayrıca 2. bölgeye ataması yapılan emniyet hizmetleri sınıfı personelinin 20 Temmuz günü mesai saati bitimine kadar ilişiklerinin kesilerek en geç 5 Ağustos 2015 tarihine kadar görevlerine başlamalarının sağlanması talimatı verdi.

İSTANBUL EMNİYETİ İZİNLERİ İPTAL ETMİŞTİ

İstanbul Emniyet Müdürlüğü de, Suruç'ta 30 kişinin öldüğü 104 kişinin yaralandığı canlı bomba saldırısı sonrasında tüm memurların
izinleri iptal etmişti.

GÜVENLİK TEDBİRLERİ EN ÜST SEVİYEDE

İstihbarat birimlerinin IŞİD'in canlı bomba dışında Türkiye'ye yönelik bomba yüklü araçlar ile benzer terörist saldırılar planladığı yönünde alınan duyumlar üzerine polislerin izinlerinin kaldırıldığı, yeni olası intihar/bombalı eylemlere karşı güvenlik tedbirlerinin ülke çapında en üst seviyeye çıkartıldığı öne sürüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...