'Astsubayı şehit eden 5 IŞİD'li öldürüldü'

/ Kaynak: İHA
'Astsubayı şehit eden 5 IŞİD'li öldürüldü'

GÜNDEM Haberleri  / İHA

IŞİD'e yönelik hava harekatı çok başarılı geçti. Astsubay Yalçın Nane'yi şehit eden 5 IŞİD'li de operasyonda öldürüldü.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakanlık Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Başbakan Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Adalet Bakanı Kenan İpek, Dışişleri Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz ile üst düzey güvenlik yetkililerinden brifing aldı.


Sınır ötesi operasyonlar ve yurt genelinde düzenlenen terör operasyonlarıyla ilgili tek tek bilgi alan Davutoğlu'na sürecin nasıl işlediğine dair bilgi aktarıldı.


Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, dün yapılan IŞİD'e ilişkin operasyonla ilgili bilgi verdi. İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk ve diğer yetkililer de kendi alanlarıyla ilgili operasyonun nasıl yürüdüğüne ilişkin bilgileri aktardı.
Sınır ötesi operasyona katılan uçaklardan çekilen görüntülerin izletildiği toplantıda Başbakan Davutoğlu, "Pilotlarımıza teşekkür ederim" dedi.


TUĞGENERAL SÖNMEZATEŞ HAREKATA DAİR BİLGİ VERDİ nbsp;
Hava Kuvvetleri Komutanlığı Müşterek Hedef Analiz Yönetim Başkanı Tuğgeneral Gökhan Sönmezateş harekata dair bilgi verdi.
Başbakan Davutoğlu'na dün Kilis'te IŞİD militanlarının silahlı saldırısında şehit düşen Astsubay Yalçın Nane ile ilgili bilgiler de verildi. Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Başbakan Davutoğlu'na saldırıyı gerçekleştiren 5 kişilik IŞİD nbsp;teröristinin hepsinin öldürüldüğü bilgisini verdi.


Operasyonların devam ettiği, ihtiyaç duyulması halinde gerekli talimatla süreceği kaydedildi. Operasyonların çok başarılı gittiği, hedeflerin isabetle vurulduğu belirtilirken, asıl hedeflerin yakınındaki binaların zarar görmediği ve en doğru kesinlikle gerçekleştirildiği vurgulandı.


Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun operasyonları Başbakanlık Resmi Konutu'ndan takip ettiği bildirildi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...