Ankara'da dikkat çeken ayrıntı...

Ankara'da dikkat çeken ayrıntı...

GÜNDEM Haberleri

Savunma Bakanı başkanlığındaki bir heyetin Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'yi son günlerde yürütülen operasyonlarla ilgili olarak bilgilendireceğini söyledi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi arayarak son günlerde yürütülen operasyonlarla ilgili bilgi verdi.


Davutoğlu, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül'ün başkanlığında Dışişleri, istihbarat ve askeri yetkililerden oluşan bir heyeti Bahçeli ve Kılıçdaroğlu'nu bilgilendirmeleri için görevlendirdiğini açıkladı.


Başbakanlık görüşmelerin olumlu bir havada gerçekleştiğini açıkladı.


Heyette Hakan Fidan da var


CHP'nin basın birimi, Başbakan Davutoğlu tarafından görevlendirilen heyetin Pazartesi günü CHP ve MHP'yi ziyaret edeceğini açıkladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Pazartesi günü saat 16.00'da ziyaret edecek Bakan Vecdi Gönül başkanlığındaki heyette Dışişleri Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Celalettin Lekesiz ve Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Yaşar Güler yer alacak.


Kaynak: Al Jazeera ve DHA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...