Şehit Binbaşı bölge halkının sevgilisiydi

Şehit Binbaşı bölge halkının sevgilisiydi

GÜNDEM Haberleri

Teröristlerin katlettiği Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız, görev süresi dolmasına rağmentayin istememişti.

Türkiye, bir kahramanını daha teröre kurban verdi. Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız, önceki gece uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit oldu. Geride ise, gözü yaşlı bir eş ve iki çocuğun yanında onu çok özleyecek bir halk bıraktı. 3 yıl Merkez Asayiş Komutanı olarak görev yaptığı Rize'de tatlı diliyle herkesin gönlünü kazanan Kulaksız, 2 yıl önce atandığı Malazgirt'te de çok seviliyordu. Vatandaşın sıkıntılarıyla çok yakından ilgileniyor, her hafta bir köyü ziyaret ederek birlikte cuma namazı kılıyordu. Genç çiftleri en mutlu günlerinde yalnız bırakmıyor; muhtaç ailelere gıda ve giyim yardımında bulunuyordu. Bu sene görev süresi dolmuştu ama tayin istemedi. Barış ve huzurun devamı için 1 sene daha ilçede kalmaya karar verdi. Ancak alçaklar o günleri görmesini engelledi. Muş'taki cenaze töreninde konuşan Muş Valisi Vedat Büyükersoy, "Hizmet ederken yüzünde samimi tebessüm, gönlünde insan sevgisi vardı. Kendisini kalleşçe şehit eden eşkıyaya Kürt kardeşinin kızını oğlunu dağa kaçırmasın diye gecesini gündüzüne katarak çalıştı. Peki ya onu şehit edenler ne yaptıklarını biliyorlar mı? Kimlere maşa olduğunu bilmeyen bir terör örgütü var. Bunlarla arasına mesafe koyamayan maalesef inkar etmeyenler var. Ey halkımız onları iyi tanıyın. Onları siz de kalbinizle buz edin, bunu çoktan hak ettiler" dedi. Öte yandan, saldırının ardından ilçede operasyon başlatan güvenlik güçleri, 10 kişiyi gözaltına aldı. nbsp;

"PEYGAMBER EFENDİMİZİN YANINA GİTTİ" nbsp;

Binbaşı Kulaksız'ın şehit olduğu saldırıda kolundan yaralanan eşi Sibel Kulaksız, kocasının şapkasını önce kendi giydi sonra 15 yaşındaki kızı İrem'e giydirdi. Kulaksız salevatlar eşliğinde, "Benim Arslan'ım şehit oldu. Peygamber efendimizin yanına gitti. Ne güzel bir mertebeye ulaştı. Benim Arslan'ım, adı gibi Peygamberimizin yanında şimdi" dedi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...