HDP'li isme terör tutuklaması

/ Kaynak: DHA
HDP'li isme terör tutuklaması

GÜNDEM Haberleri  / DHA

TERÖR örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonlarda Iğdır'da 3 kişi tutuklandı.

Erzurum ve Erzincan'da gözaltına alınan 30 kişi adli kontrolle serbest bırakıldı. Erzincan'da yapılan operasyonda 6 kişi daha gözaltına alındı.
Terör örgütüne yönelik operasyonlar kapsamında Iğdır'da gözaltına alınan 7 kişiden, HDP yöneticilerinden Volkan Demir, Demokratik Gençlik Konfederasyonu (DEM-GENÇ) üyeleri Cesur Garez ile Habib Rehber tutuklanarak cezaevine gönderildi. Dört kişi ise tutuksuz yargılanacak.
Erzurum'da PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H'ye yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınarak dün mahkemeye çıkarılan 22 kişi adli kontrol denetim kararı ile serbest bırakıldı. Erzincan'da geçen Cumartesi günü farklı terör gruplarına yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 8 kişi hakkında çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol denetim kararı verildi. nbsp;
Erzincan'da bugün Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri eş zamanlı yaptıkları ikinci operasyonda 6 şüphelinin evine baskın yaptı. Özel hareket ve çevik kuvvet ekiplerinin de katıldığı şafak operasyonunda gözaltına alınan şüpheliler emniyete götürülirik ifadeleri alınmaya başlandı.
GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...