PKK hakkında bomba iddia!

PKK hakkında bomba iddia!

GÜNDEM Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonlarda örgüt büyük zayiat verdi.

7 Ağustos itibariyle 390 teröristin öldürüldüğü öğrenilirken, 400'ün üzerinde örgüt militanın yaralı olduğu belirtildi. Yaralı teröristlerden 150'sinin ise durumu ağır. Operasyonlarda PKK'nın para ve uyuşturucu deposuna yapılan saldırılar ise örgütte infial uyandırdı.
nbsp;
Milyonlarca lira yandı
nbsp;
Yeni Şafak'ın haberine göre; PKK'ya ait para ve uyuşturucu maddenin Bokriskan Köyü bölgesinde bulunan sığınakta muhafaza edildiği, hava harekâtının başlaması üzerine, PKK'nın daha güvenli olacağı gerekçesiyle para ve uyuşturucuyu Zargali Köyü'nde bulunan bir eve kamyonlarla taşıdığı söylendi. Uyuşturucu maddelerin ve paranın kaçırıldığı evde hava harekâtı nedeniyle yangın çıkınca, PKK'nın da para ve uyuşturucuyu kurtarmak için çok mücadele ettiği, ancak çok az miktarda paranın kurtarıldığı, uyuşturucunun tamamının yandığı öğrenildi. Yaşanan maddi kaybın, PKK üst düzey yöneticilerinde moral bozukluğu ve öfkeye sebep olduğu belirtilirken, bundan sorumlu olan 10'a yakın teröristin öldürüldüğü söylendi.
nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...