Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Bir terörist öldürüldü, 20 terörist teslim oldu'

'Bir terörist öldürüldü, 20 terörist teslim oldu'

GÜNDEM Haberleri

Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak, Hakkari ve Bingöl'de 20 teröristin teslim olduğunu, Iğdır'da çıkan çatışmada bir teröristin öldürüldüğünü açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinden yapılan açıklama şöyle: "Iğdır İl Jandarma Komutanlığı unsurları tarafından icra edilen Pusu/Dinleme faaliyeti esnasında, Jandarma Unsurlarımız ile Bölücü Terör örgütü mensubu bir grup terörist arasında çıkan silahlı çatışmada bir terörist ölü olarak ele geçirilmiştir. Müteakiben, saat 16.05 sularında Bölücü Terör Örgütü mensubu bir grup terörist tarafından, 10 araç durdurularak Iğdır-Doğubayazıt karayolu kesilmiş ve bir TIR yakılmıştır. Olay üzerine, bölgeye sevk edilen Jandarma Unsurlarını gören Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristler bir aracı gasp ederek olay yerinden kaçmıştır.

20 TERÖRİST TESLİM OLDU
Bölücü Terör Örgütü mensubu 20 terörist, silahsız ve teçhizatsız olarak güvenlik kuvvetlerine teslim olmuştur."


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...