HSYK üyesi Ali Yaşar Yurdabak canına kıydı!

HSYK üyesi Ali Yaşar Yurdabak canına kıydı!

GÜNDEM Haberleri

SON DAKİKA! Türkiye'yi şaşkına uğratan haber az önce geldi. Danıştay üyesi Ali Yaşar Yurdabak'ın Bursa'da kendini vurduğu iddia edildi.

CNN Türk'ün geçtiği bilgiye göre Danıştay üyesi Ali Yaşar Yurdabak'ın Bursa'da kendini vurduğu iddia edildi. Yurdabak'ın Uludağ Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldığı ancak kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi. ALİ YAŞAR YURDABAK KİMDİR - İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden 1988 yılında mezun olmuştur. 1990'da İstanbul İdari Yargı Hakim Adayı olarak göreve başladı. Daha sonra sırasıyla; Danıştay Tetkik Hakimliği, Edirne Vergi Mahkemesi Üyeliği, Edirne İdare Mahkemesi Üyeliği, Van ve Adana İdare Mahkemesi Başkanlığı ve Adana Bölge İdare Mahkemesi Başkanlığı yapmıştır. İstanbul Bölge İdare Mahkemesi Başkanı iken, 15 Aralık 2014 tarihinde Danıştay Üyeliğine atanmıştır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...