Ethem Sancak'tan ilk açıklama

Ethem Sancak'tan ilk açıklama

GÜNDEM Haberleri

Murat Sancak'ın ağabeyi Ethem Sancak, teröristlerin kaza süsü vermek için araca çarptığını daha sonra araçtan inip kurşun yağmuruna tuttuklarını söyledi.

ES Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak A Haber canlı yayınına bağlanarak Murat Sancak'a yapılan silahlı saldırıyıla ilgili bilgi verdi.


Ethem Sanacak'ın konuşmasından satır başları;

Evden çıkarken kaza süsü yaprak kurşun yağmuruna tutmuşlar. Şehir dışında olduğum için ayrıntılı bilgi sahibi değilim. Defalarca tehdit edilip hedef gösterilmiştik.

Maalesef bazı basınn mensuplarından ve siyasi kesimler tarafından da defalarca hedef gösterildik. Bu ülkenin çıkarlarını savunmaya devam edeceğiz bu saldırılar bizi yolumuzdan döndüremeyecek.

KURŞUN YAĞMURU BAŞLAMIŞ

Kaza yapıp durdurdmak için kaza yaptırmışlar, araçtan inip arkaya geçince kurşun yağmuru başlamış. Korumalar cevap verince teröristler kaçmış

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...