Yol kesen PKK'lılar ile polis arasında çatışma çıktı

/ Kaynak: DHA
Yol kesen PKK'lılar ile polis arasında çatışma çıktı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Silopi'de yol kesen PKK'lılar ile polis arasında çatışma çıktı

ŞIRNAK'ın Silopi ilçesinde İpek karayoluna çıkarak çıkarak yol kesen PKK'nın şehirlerdeki gençlik yapılanması Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi'ne (YDGH) bağlı grup ile polis arasında silahlı çatışma çıktı. PKK'lıları takip eden zırhlı aracın geçişi sırasında ise bomba atıldı.


Silopi'de dün gece geç saatlerde 'İpek Yolu' olarak bilinen uluslararası karayoluna inen (YDG-H)'li bir grup kamyon ve TIR'ları durdurarak eylem yapmak istedi. Sevk edilen polis ekiplerine uzun namlulu silahlarla ateş açan teröristlere polis zırhlı araçlarla müdahale etti. Çatışma üzerine 4'üncü caddeye kaçan YDGH'lileri kovalayan polis zırhlı aracının önünde ise bomba patlatıldı.


Patlamada zırhlı aracın ön kısmı hasar gördü. Teröristler ile polisler arasında mahalle ve sokak aralarında bir süre devam eden çatışmalar gece geç saatlerde sona erdi. Polis grubun yakalanması için ilçede geniş güvenlik önlemleri alırken, olaylarda ölen ve yaralanan olmadı.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...