Kutbettin Arzu görevi devraldı

/ Kaynak: İHA
Kutbettin Arzu görevi devraldı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı görevine atanan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu, görevi Mehmet Mehdi Eker'den devraldı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nda devir teslim töreni gerçekleştirildi. Yeni kabinenin açıklanmasının ardından Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nda devir teslim töreni gerçekleştirildi. Basına kapalı yapılar devir-teslim töreninde seçim hükümetinde Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı görevine atanan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu, görevi Mehmet Mehdi Eker'den devraldı. Bakanlık üst düzey bürokratlarının da yer aldığı törende konuşma yapan Mehdi Eker, görevi devrettiği Kutbettin Arzu'nun yeni görevinde güzel hizmetlere imza atacağına inandığını belirterek, başarılar diledi. Törenin sonunda halef selef bakanlar birbirlerine çiçek verdi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...